Cautare

10332 de rezultate pentru "arcas declaratie politica" (4.19 secunde)
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitualata:
Senatorul Sorin-Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului, intitulata "Lacune legislative", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica. ... In declaratia mea politica de astazi as dori sa ma refer la un subiect de extrema actualitate atat pentru tara noastra, cat si pentru intreg spatiul Uniunii Europene.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Viata politica ne-a oferit in ultima vreme nenumarate surprize, inclusiv schimbarea Guvernului.
Mai ca-ncepe sa ne placa turnura pe care a luat-o politica romaneasca. Fiecare zi are farmecul ei, fiecare zi vine cu cate un scandal, cu o declaratie interesanta, o demisie sau o schimbare din functie.
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Observam ca desi nici Avangarde nu stia numele viitoarei formatiuni a lui Dacian Ciolos, aceasta era cotata cu 8-10% dintre optiunile electoratului, desi nimeni nu poate mentiona vreo actiune, vreo declaratie politica fulminanta care sa-l aduca in atentia opiniei publice!
Printre altele, PSD a adoptat duminica, in cadrul intalnirii liderilor partidului cu sefii de filiale, o declaratie in care se precizeaza ca in partid va exista o unica linie de comanda, iar conducerea centrala si conducerile judetene vor fi sustinute fara echivoc.
Uniunea Nationala a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR), intalnita sambata la Mamaia, a emis o declaratie prin care solicita autoritatilor romane sa faca tot ce este posibil pentru a opri construirea centralei atomo-nucleare bulgaresti de la Belene.
"As fi bucuros daca si membrii Coalitiei pentru un Parlament Curat ar prezenta cate un astfel de certificat, dupa cum as fi bucuros daca ar prezenta si o declaratie de interese, dupa cum as fi si mai bucuros daca ar prezenta si o declaratie de avere.
Bush a cerut incetarea ostilitatilor, admonestand, discret, politica Moscovei. ... La scurt timp dupa aceasta declaratie, Bush a fost sunat de Dmitri Medvedev, care i-a spus ca trupele georgiene comit "actiuni barbare", soldate cu "mii si mii de victime".
Toate cele 26 de tari membre NATO au avertizat, in urma intrunirii de ieri, printr-o declaratie comuna, ca NATO nu poate "continua ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat" in relatiile cu Moscova, cerand Rusiei sa "demonstreze, atat verbal cat si prin actiuni, angajamentul in favoarea principiilor pe care s-a construit relatia" NATO-Rusia.
Atunci chiar a fost o promisiune, nu o declaratie. ... Totodata, analistul politic a precizat ca, aceasta maniera de a face campanie prin promisiuni neonorate este o practica deseori uzitata in politica damboviteana.
Acum ceva vreme faceam o declaratie despre care am spus ca deschide ciclul numit "Sa nu mai vindem falsuri romanilor". ... Comentariul la aceasta declaratie ii apartine aceluiasi Emil Boc si suna asa:
Este pentru prima oara cand se ia o asemenea decizie politica in absenta vreunei motivatii concrete, precum greva parlamentara, boicot al votului in urma unui scandal politic s.a.m.d., fiind vorba, pur si simplu, de o decizie seaca, de partid.
Pentru o clipa, socanta declaratie a presedintelui i-a unit pe romani in revolta si consternare, dincolo de orice separari ideologice.
Acesta considera "surprinzator" faptul ca reactia diplomatilor rusi la aceasta "declaratie strigatoare la ceruri" a presedintelui roman a avut loc abia la 30 iunie. ... El are o protectie politica puternica, iar Rusia nu va putea sa nu-l ia in considerare", mai scrie pravda.ru.
Bogdan Tiberiu Iacob) Reforma Sanatatii, un act in beneficiul mafiilor transnationale A doua declaratie a lui Stan afirma ca mult trimbitata reforma a sanatatii este, de fapt, un act in beneficiul mafiei transnationale a fraudarii asigurarilor de sanatate, cu binecuvintarea presedintelui Traian Basescu.
Aflat in vizita la Chisinau, Manfred Grund, membru al Comisiei de politica externa al Bundestag-ului german si presedinte al Forului Germania-Moldova de la Berlin a declarat in cadrul Clubului de presa de la Chisinau ca Republica Moldova si-ar putea atinge obiectivele de integrare in Uniunea Europeana chiar daca nu ar reusi sa reintegreze teritoriul transnistrean, conflictul transnistrean ramanand nerezolvat.
Aceasta declaratie a facut-o Traian Basescu in cadrul interviului acordat celor de la Digi24.
google-analytics.com